AppIdeer

Gruppeoversikt-bildedeling-kalender-app-ting

Gruppeappting

Dette er en app for vennegjenger for å gjøre kommunikasjonen enklere. Istedenfor at alle må sende bilder fra en hendelse og lagre ett og ett er det en felles mappe hvor alle gruppens bilder lastet opp, enten fra kamerarullen eller direkte med kameraet. Skal man planlegge å gjøre noe har alle en individuell kalender hvor man legger inn sine egne planer og når man da skal planlegge kan man i gruppekalenderen se hvilke dager alle er ledige, og legge inn når og hva man skal denne dagen så den dukker opp i din private kalender også. Dette skal fjerne strevet med å planlegge ting i vennegjenger.

This slideshow requires JavaScript.

Bli-kjent-gjennom-felles-interesser-ikke-dating-app

Blikjentapp

De fleste apper laget for å bli kjent med hverandre i dag er laget med tanke på dating og med hovedfokus på utseende. Med denne appen kan man, som på flere datingapper, se avstanden fra deg til de andre brukerne av appen, men man lager også lister over hobbyer, filmer man liker, musikksmak osv, så man kan også få opp personer etter hvem man har mest til felles med.

Kortstokk-app-for-når-man-vil-spille-kort-men-ingen-har-en-kortstokk

Kortapp

Skal man spille kort, men mangler en kortstokk kan man bruke denne appen. Man velger spill, eller bare å ha en “kortstokk” å trekke fra, og med hjelp av en kode kan alle deltakerene bli med i spillet, de får “bordet” og “hånden” opp på skjermen sin og man spiller som vanlig.

 

Videre tror jeg at jeg vil jobbe med gruppeappen fordi jeg synes den virker mest interessant å jobbe med.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s