Huddle

Huddle Icon-01

“In sport, a huddle is an action of a team gathering together, usually in a tight circle, to strategize, motivate or celebrate.”

 

 

På samme måte som idrettslag samles i en “huddle” for å snakke strategier og pingviner “huddler” for å holde kroppsvarmen og overleve under tøffe forhold trenger vennegjenger appen Huddle for å samles, dele minner og strategisk planlegge sammenkomster for å gjøre slutt på “the never ending struggle of making plans in a group chat”,  nesten like mye som pingvinene trenger hverandres kroppsvarme for overlevelse.

 

Appen skal fungere enkelt, de forskjellige gruppene har fargekoder som går igjen. Sånn kan man enkelt se hvilke dager i kalenderen man har avtale med hvilken vennegjeng, og når man går gjennom bildene kan man også se hvem som var samlet da bildene ble tatt.

Innen en gruppe er  flere funksjoner tilgjengelige, blant annet en kalender hvor man kan se hvilke dager de forskjellige medlemmene er ledige og opptatt, sånn at man lett kan finne hvilke dager som passer for alle, og et album hvor man kan laste opp bildene og dele de istedenfor at man må sende de og lagre de på sine individuelle telefoner. Appen har også en kamerafunksjon hvor man kan ta bilder direkte inn i gruppealbumet, chat, spill og mer.

Appen er laget med et enkelt design og en stil med rolige farger. Den er laget med tanke på ungdom, men er nok såpass enkel for at også eldre mennesker kan bruke og ha nytte av den.

 

Huddle Icon-01

Huddle (https://marvelapp.com/1jgda2f)

I prototypen er det i Groups mulig å se i MeepMeep; Members, Pictures og Calendar. I tillegg til hovedkalenderen og bildene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s